Photo
" Maaf ya doktor, makcik rasa doktor pun kena turunkan berat badan juga. Terima kasih, doktor. " DIAgnosis (ms 41)

#indieke #dubookpress

" Maaf ya doktor, makcik rasa doktor pun kena turunkan berat badan juga. Terima kasih, doktor. " DIAgnosis (ms 41)

#indieke #dubookpress

Photo
[ IKLAN ]
.
Jom singgah ke Instagram, 
.
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale 
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale
.
Khas untuk gadis gadis, wanita wanita dan ibu ibu yang menawan.
.
Mari datang dekat. Jangan segan segan. Kami menjual shawl dan bawal exclusive yang cantik, menarik, dan tertarik seperti dibawah;
.
🌸 Shawl Satin
🌸 Shawl Turkey
🌸 Shawl Lycra
🌸 Shawl Chiffon
🌸 Wide Shawl
🌸 Bawal Satin
🌸 Bawal Floral
.
Material: Mudah dipakai, dan digayakan. 
.
πŸ’° Diskaun Thor-baikk! 
.
πŸ“¦ Pos Laju: RM6 ( Semenanjung ), RM9 ( Sabah Sarawak )
.
πŸ‘ Shopping Amal: RM2 ( Disumbangkan ke Gaza )
.
πŸ“² SMS / Whatsapp : 017 724 6947
.
#sayajualmurah #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #chiffonshawl #turkeyshawl #satinshawl #satinbawal #hijab #satin #bawal #chiffon #lycra #tudungcantik #hijabista #igmalaysia #igonlinemalaysia #onlinetudung #businesstudung #visitmyig #igsalemalaysia #onlineshopping #onlinemalaysia #deeroyale

[ IKLAN ]
.
Jom singgah ke Instagram,Β 
.
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royaleΒ 
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale
.
Khas untuk gadis gadis, wanita wanita dan ibu ibu yang menawan.
.
Mari datang dekat. Jangan segan segan. Kami menjual shawl dan bawal exclusive yang cantik, menarik, dan tertarik seperti dibawah;
.
🌸 Shawl Satin
🌸 Shawl Turkey
🌸 Shawl Lycra
🌸 Shawl Chiffon
🌸 Wide Shawl
🌸 Bawal Satin
🌸 Bawal Floral
.
Material: Mudah dipakai, dan digayakan.Β 
.
πŸ’° Diskaun Thor-baikk!Β 
.
πŸ“¦ Pos Laju: RM6 ( Semenanjung ), RM9 ( Sabah Sarawak )
.
πŸ‘ Shopping Amal: RM2 ( Disumbangkan ke Gaza )
.
πŸ“² SMS / Whatsapp : 017Β 724 6947
.
#sayajualmurah #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #chiffonshawl #turkeyshawl #satinshawl #satinbawal #hijab #satin #bawal #chiffon #lycra #tudungcantik #hijabista #igmalaysia #igonlinemalaysia #onlinetudung #businesstudung #visitmyig #igsalemalaysia #onlineshopping #onlinemalaysia #deeroyale

Photo
[ IKLAN ]

Jom singgah ke Instagram, 

πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale 
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale

Khas untuk gadis gadis, wanita wanita dan ibu ibu yang menawan.

Mari datang dekat. Jangan segan segan. Kami menjual shawl dan bawal exclusive yang cantik, menarik, dan tertarik seperti dibawah;


🌸 Shawl Satin
🌸 Shawl Turkey
🌸 Shawl Lycra
🌸 Shawl Chiffon
🌸 Wide Shawl
🌸 Bawal Satin
🌸 Bawal Floral

Material: Mudah dipakai, dan digayakan. 

πŸ’° Diskaun Thor-baikk! 

πŸ“¦ Pos Laju: RM6 ( Semenanjung ), RM9 ( Sabah Sarawak )

πŸ‘ Shopping Amal: RM2 ( Disumbangkan ke Gaza )

πŸ“² SMS / Whatsapp : 017 724 6947


#sayajualmurah #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #chiffonshawl #turkeyshawl #satinshawl #satinbawal #hijab #satin #bawal #chiffon #lycra #tudungcantik #hijabista #igmalaysia #igonlinemalaysia #onlinetudung #businesstudung #visitmyig #igsalemalaysia #onlineshopping #onlinemalaysia #deeroyale

[ IKLAN ]

Jom singgah ke Instagram,Β 

πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royaleΒ 
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale

Khas untuk gadis gadis, wanita wanita dan ibu ibu yang menawan.

Mari datang dekat. Jangan segan segan. Kami menjual shawl dan bawal exclusive yang cantik, menarik, dan tertarik seperti dibawah;


🌸 Shawl Satin
🌸 Shawl Turkey
🌸 Shawl Lycra
🌸 Shawl Chiffon
🌸 Wide Shawl
🌸 Bawal Satin
🌸 Bawal Floral

Material: Mudah dipakai, dan digayakan.Β 

πŸ’° Diskaun Thor-baikk!Β 

πŸ“¦ Pos Laju: RM6 ( Semenanjung ), RM9 ( Sabah Sarawak )

πŸ‘ Shopping Amal: RM2 ( Disumbangkan ke Gaza )

πŸ“² SMS / Whatsapp : 017Β 724 6947


#sayajualmurah #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #chiffonshawl #turkeyshawl #satinshawl #satinbawal #hijab #satin #bawal #chiffon #lycra #tudungcantik #hijabista #igmalaysia #igonlinemalaysia #onlinetudung #businesstudung #visitmyig #igsalemalaysia #onlineshopping #onlinemalaysia #deeroyale

Photo
[ IKLAN ]

Jom singgah ke Instagram, 

πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale 
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale

Khas untuk gadis gadis, wanita wanita dan ibu ibu yang menawan.

Mari datang dekat. Jangan segan segan. Kami menjual shawl dan bawal exclusive yang cantik, menarik, dan tertarik seperti dibawah;

🌸 Shawl Satin
🌸 Shawl Turkey
🌸 Shawl Lycra
🌸 Shawl Chiffon
🌸 Wide Shawl
🌸 Bawal Satin
🌸 Bawal Floral

Material: Mudah dipakai, dan digayakan. 

πŸ’° Diskaun Thor-baikk! 

πŸ“¦ Pos Laju: RM6 ( Semenanjung ), RM9 ( Sabah Sarawak )

πŸ‘ Shopping Amal: RM2 ( Disumbangkan ke Gaza )

πŸ“² SMS / Whatsapp : 017 724 6947

#sayajualmurah #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #chiffonshawl #turkeyshawl #satinshawl #satinbawal #hijab #satin #bawal #chiffon #lycra #tudungcantik #hijabista #igmalaysia #igonlinemalaysia #onlinetudung #businesstudung #visitmyig #igsalemalaysia #onlineshopping #onlinemalaysia #deeroyale

[ IKLAN ]

Jom singgah ke Instagram,Β 

πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royaleΒ 
πŸ‘‘ @dee_royale πŸ‘‘ @dee_royale

Khas untuk gadis gadis, wanita wanita dan ibu ibu yang menawan.

Mari datang dekat. Jangan segan segan. Kami menjual shawl dan bawal exclusive yang cantik, menarik, dan tertarik seperti dibawah;

🌸 Shawl Satin
🌸 Shawl Turkey
🌸 Shawl Lycra
🌸 Shawl Chiffon
🌸 Wide Shawl
🌸 Bawal Satin
🌸 Bawal Floral

Material: Mudah dipakai, dan digayakan.Β 

πŸ’° Diskaun Thor-baikk!Β 

πŸ“¦ Pos Laju: RM6 ( Semenanjung ), RM9 ( Sabah Sarawak )

πŸ‘ Shopping Amal: RM2 ( Disumbangkan ke Gaza )

πŸ“² SMS / Whatsapp : 017Β 724 6947

#sayajualmurah #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #chiffonshawl #turkeyshawl #satinshawl #satinbawal #hijab #satin #bawal #chiffon #lycra #tudungcantik #hijabista #igmalaysia #igonlinemalaysia #onlinetudung #businesstudung #visitmyig #igsalemalaysia #onlineshopping #onlinemalaysia #deeroyale

Photo
Hampir setahun untuk menyiapkan our final year project. Macam macam dugaan kita lalui dan juga urusan yang sentiasa dimudahkan. 

Kita sentiasa menerima antara satu sama lain. Bila ada yang stress, akan ada yang menenangkan. Bila tiada ruang masa untuk meet up, akan cuba cari masa. Bila ada yang membebel, akan ada mendengar. Bila ada idea dan limu baru, akan berkongsi bersama. Dalam tak sedar, kita sebenarnya saling memerlukan.

Dengan segala lelah, perit, stress, gembira, marah, dan semuanya kita berjaya menyiapkan our final year project. Kenangan yang tidak akan di lupa.

Oh ya, jikalau bukan kerana supervisor kita yang sentiasa berkongsi ilmu dunia dan akhirat, yang penyabar, yang cool, yang banyak membantu dan segalanya, mungkin our final year project tidak akan dibentangkan di peringkat antarabangsa. Thank you sir!

Thank you group-mate!
-Khairon Hamizah
-Naim Aziz
-Thevamalar

Finally, we are graduated in Bachelor of Accounting (Hons.). Congratulations πŸŽ“πŸ’

#17august2014 #17thconvocationceremony #majliskonvokesyenke17 #throwback  (at Level 58, Tower 1, Petronas KLCC)

Hampir setahun untuk menyiapkan our final year project. Macam macam dugaan kita lalui dan juga urusan yang sentiasa dimudahkan.

Kita sentiasa menerima antara satu sama lain. Bila ada yang stress, akan ada yang menenangkan. Bila tiada ruang masa untuk meet up, akan cuba cari masa. Bila ada yang membebel, akan ada mendengar. Bila ada idea dan limu baru, akan berkongsi bersama. Dalam tak sedar, kita sebenarnya saling memerlukan.

Dengan segala lelah, perit, stress, gembira, marah, dan semuanya kita berjaya menyiapkan our final year project. Kenangan yang tidak akan di lupa.

Oh ya, jikalau bukan kerana supervisor kita yang sentiasa berkongsi ilmu dunia dan akhirat, yang penyabar, yang cool, yang banyak membantu dan segalanya, mungkin our final year project tidak akan dibentangkan di peringkat antarabangsa. Thank you sir!

Thank you group-mate!
-Khairon Hamizah
-Naim Aziz
-Thevamalar

Finally, we are graduated in Bachelor of Accounting (Hons.). Congratulations πŸŽ“πŸ’

#17august2014 #17thconvocationceremony #majliskonvokesyenke17 #throwback (at Level 58, Tower 1, Petronas KLCC)

Photo
by @malaysiaairlines “It’s time to come home - #staystrong #flyinghigh” via @PhotoRepost_app

by @malaysiaairlines “It’s time to come home - #staystrong #flyinghigh” via @PhotoRepost_app

Photo
22 August 2014 πŸ˜”

#peraturanistiadatberkabung #22August2014 #MH17

22 August 2014 πŸ˜”

#peraturanistiadatberkabung #22August2014 #MH17

Photo
Ketika di universiti, kita cuma kenal tetapi kita tak pernah bertegur sapa semasa di universiti. Dan kita ditakdirkan untuk praktikal di tempat yang sama, department yang sama. Dan dari situ kita mula bercakap dan mengenali antara satu sama lain. Akhirnya kita tamat praktikal dan sekarang kita dah graduated. Alhamdulillah. 

πŸŽ“πŸ’

P/s: Good luck in your future and see you guys again. InsyaAllah.

#17august2014 #moodconvocationstillon #internshipmate #fasd #petronas #uniten #unitenkshas #unitengraduationday #17thconvocationceremony #majliskonvokesyenke17

Ketika di universiti, kita cuma kenal tetapi kita tak pernah bertegur sapa semasa di universiti. Dan kita ditakdirkan untuk praktikal di tempat yang sama, department yang sama. Dan dari situ kita mula bercakap dan mengenali antara satu sama lain. Akhirnya kita tamat praktikal dan sekarang kita dah graduated. Alhamdulillah.

πŸŽ“πŸ’

P/s: Good luck in your future and see you guys again. InsyaAllah.

#17august2014 #moodconvocationstillon #internshipmate #fasd #petronas #uniten #unitenkshas #unitengraduationday #17thconvocationceremony #majliskonvokesyenke17

Photo
Dua tahun setengah bukan jangka masa yang singkat untuk kita jadi teman sebilik. Kita menjadi teman sebilik secara tidak dirancang dan kita kekal hingga tamat belajar.

Dia lah teman sebilik, teman sekelas, teman tutorial, teman belajar, teman berkongsi idea, teman memahami, teman bercerita, teman gelak ketawa dan segalanya. Oh lupa, teman kumpulan final year project sampai stress.

Kita selalu sibuk dengan perihal kelab masing masing sehingga tengah malam dan kita saling memahami situasi itu. Kadang kadang kita tiada masa nak handle semua perkara dalam satu masa dan berjumpa bercerita selepas pulang walaupun kita sebilik. Selalunya akak akan tidur sebelum khai balik rumah.


Dan semua penat lelah itu berbaloi dengan pengalaman dan kenangan. Dan sekarang Syukur Alhamdulillah, we are officially graduated! Congratulation roommate. See you again.

πŸŽ“πŸ’

#throwback #17august2014 #17thconvocationceremony #majliskonvokesyenke17 #unitengraduationday #unitenkshas #roommate #moodconvocationstillon

Dua tahun setengah bukan jangka masa yang singkat untuk kita jadi teman sebilik. Kita menjadi teman sebilik secara tidak dirancang dan kita kekal hingga tamat belajar.

Dia lah teman sebilik, teman sekelas, teman tutorial, teman belajar, teman berkongsi idea, teman memahami, teman bercerita, teman gelak ketawa dan segalanya. Oh lupa, teman kumpulan final year project sampai stress.

Kita selalu sibuk dengan perihal kelab masing masing sehingga tengah malam dan kita saling memahami situasi itu. Kadang kadang kita tiada masa nak handle semua perkara dalam satu masa dan berjumpa bercerita selepas pulang walaupun kita sebilik. Selalunya akak akan tidur sebelum khai balik rumah.


Dan semua penat lelah itu berbaloi dengan pengalaman dan kenangan. Dan sekarang Syukur Alhamdulillah, we are officially graduated! Congratulation roommate. See you again.

πŸŽ“πŸ’

#throwback #17august2014 #17thconvocationceremony #majliskonvokesyenke17 #unitengraduationday #unitenkshas #roommate #moodconvocationstillon

Photo
FASD Raya Celebration, kerana Raya itu sebulan.

#fasdrayacelebration #makanmakan #alotoffoods  (at Level 58, Tower 1, Petronas KLCC)

FASD Raya Celebration, kerana Raya itu sebulan.

#fasdrayacelebration #makanmakan #alotoffoods (at Level 58, Tower 1, Petronas KLCC)